Makarimi Abdullah
This the second orchid show I participated this year. I only bring 4 plants and won just two of them. Not bad for me, I think ;-)
Here I share the beauties of the orchids in this show and below are the details about the show: 
I will update more photos in another post.

Ini adalah pameran orkid yang kedua diadakan pada tahun ini. Pertandingan kali ini di kira pertandingan yang agak besar kerana telah menawarkan hadiah yang lumayan. OdD hanya menghantar empat pokok untuk bertanding dan hanya menang separuh daripadanya...kira ok lah tu ;-)
Berikut adalah beberapa gambar yang dapat di kongsi di sini dan juga disertakan maklumat lanjut berkenaan acara tersebut: 


Agrofest 2012 : International Orchid Fiesta

Organize by: Perak Orchid Society

Date: 12th - 16th January 2012 ( Thursday - Monday)

Venue: Sungai Kerian Waterfront, Parit Buntar, Perak


Best Plant of The Show: Cycnoches (Anne Kathrin Berger x cooperii)

Close-up: Cycnoches (Anne Kathrin Beger x cooperii)

Best Reserve Plant: Bulbophyllum aff. lepidum

Close-up: Bulbophyllum aff. lepidum

Close-up single flower: Bulbophyllum aff. lepidum

Best Species: Dendrobium finisterrae

Close-up: Dendrobium finisterrae
Flowers are your greatest silent friends ~ Jim Brown
Labels: edit post
Reactions: 
4 Responses
  1. I like that best in show plant. Very full blooms and a pretty bright color.
    Cher Sunray Gardens


  2. Oh ow lovely it's to watch those flowers bloom. :)


  3. salam, pic kat atas tue OdD punya ke?? saya pun p tgk2 gak. x jauh la umah. 15 minit ja...


  4. Makarimi Says:

    Cher> Best plant ...beautiful and rarely seen in the orchid show. The timing is right, normally this flower only can last for 5 days and less than 2 weeks.

    I Wong> Come and join us to see the actual plant at the show. This year go to catch Orchid Show in MAHA!

    Millfa> Salam. bukan OdD punya. OdD kurang berminat dengan hybrid ni. Banyak reason. Tapi ada juga koleksi species di garden OdD, cuma hybrid ni kurang minat. OdD hampir setiap hari pergi, kecuali AHAD. Tak perkenal kan diri pula yer....OdD selalu ada di tempat jualan orkid tempoh Show berlangsung.